Moderne møterom

Et videomøte gir ikke bare et øyeblikkelig samarbeid og kommunikasjonsmiljø, men fremmer produktivitet og innovasjon. Vi kan tilby det nyeste innen videokonferanse som muliggjør trådløs tilkobling til møteromsutstyret ditt og på mindre enn 7 sekunder med ditt foretrukne konferanseverktøy. Yealink sine videoenhetsløsninger er fullstendig integrert med Microsoft Teams. Yealink tilbyr et komplett utvalg av enhetsløsninger og pakkeløsninger som dekker hele møterommets størrelse. Yealink MVC-serien er pakkeløsninger for Microsoft Teams Rooms (MTR) som inkluderer alt du trenger for å samhandle, koble til og samarbeide med interne og eksterne brukere sømløst og intelligent. Pakkeløsningene dekker alt fra små huddle rom til store konferanserom for opptil 30 personer.

Yealink - all-in-one videoplanke

Yealink UVC40 All-in-One USB Video Bar for mindre møterom

UVC40 er et svært kompetent alt-i-ett konferansekamera med USB og
elegant utforming – ideelt for større hjemmekontorer, små og mellomstore
møterom. Kameraet har en 1″ Sony-sensor på 20 MP, som leverer
krystallklar bildekvalitet med en synsvinkel på opptil 133 grader. Den
har innebygd AI som ser forskjell på ansikter og objekter, og kan følge
personer som snakker eller holder foredrag og samtidig «følge» lyden med
de innebygde mikrofonene – alt dette for å skape et sømløst og
problemfritt møte.

UVC40 kobles til via USB, men har også WiFi for fjernstyring. Den har dessuten en rekke porter hvis man ønsker å utvide mulighetene som ekstra mikrofoner eller videoutgang for å koble til en TV. UVC40 støtter nesten all konferanseprogramvare, f.eks. Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, Cisco Webex og Yealinks egen møteapp.

 

Elektrisk linsebeskyttelse

UVC40 har en elektrisk linsebeskyttelse, slik at du slipper støv og smuss på linsen – perfekt i et rotete møterom.

Møtet følger deg

Med funksjonene Auto Framing og Speaker Tracking vises alltid den som snakker, slik at du kan oppfatte kroppsspråk som du ellers ville gått glipp av med mindre smarte kameraer.

 

 

Lyd med AI

Enheten med åtte mikrofoner kan «følge» personer som snakker i et møterom, og den innebygde støyreduksjonen gjør at du alltid høres tydelig uansett om noen støvsuger i korridoren ved siden av eller om en telefon ringer midt i et møte.

 

Yealink - løsning for mellomstore møterom

Yealink MCV840 Microsoft Teams Rooms system mellomstore møterom

Yealink MVC-serien er høykvalitets og brukervennlige videokonferanseløsninger spesialdesignet for Microsoft Teams rom. MVC serien gir en videokonferanseløsning i full skala som dekker alle møterom fra store til små. Hjernen i videokonferanseløsningen er en mini-PC som tar hensyn til både estetikk og smarte løsninger med kabler for å gi en fleksibel og pålitelig distribusjonsløsning for ethvert møterom. Kun en Cat kabel til bordet er nødvendig. MVC serien har det opprinnelige Microsoft Teams tilpassede brukergrensesnittet som er enkelt å betjene med nær null læringskurve, og du går bare inn i møterommet og starter det planlagte Teamsmøtet med ett trykk for å bli med på den medfølgende MTouch II touch panelet som står på bordet.

 

Yealink MVC840 inkluderer en VCM34-mikrofon for takmontering som dekker 40 kvm (opptil 6 enheter kan kobles til) og et 4K UVC84 USB PTZ-kamera med 12x optisk zoom for å møte kravene til mellomstore møterom. I tillegg følger det med en soundbar og en WPP20 for trådløs innholdsdeling.

Yealink - for store møterom

Yealink MVC940 Microsoft Teams Room system for store møterom

Samme som MCV840 men denne pakken er designet for enda større møterom.

Yealink MVC940 inkluderer to UVC84 USB PTZ-kameraer med 12x optisk zoom og den gir deg en multikameraløsning som støtter justering av kameralayout for å møte kravene til ekstra store møterom. I tillegg følger det med en AV Hub multi-kameraprosessor samt 2 stk WPP20 for trådløs innholdsdeling.

Ekstern presentatør?

Yealink BYOD Extender
BYOD-Extender

Bring Your Own Device (BYOD) – enheten lar deg bruke møterommets kamera/lyd/skjerm  fra en hvilken som helst PC/Mac. Enheten er Plug-and-Play og gir en enkel mulighet til å koble seg opp via USB.

RoomCaster fungerer som trådløs skjermdeler, slik du er vant med fra AirPlay og Google Cast. Del fra en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Fungerer sømløst med Miracast, AirPlay, Google Cast og trådløs presentatør WPP20 fra Yealink.

Yealink RoomCast
RoomCaster

Ta kontakt i dag

Snakk med en av våre hyggelige og kunnskapsrike rådgivere som gjerne hjelper deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.​