Teams

Microsoft Teams er er et samarbeids- og kommunikasjonsverktøy i Office 365 som gjør samhandling enkelt. Kolleger, forretningspartnere og kunder kan møtes og samarbeide ved hjelp av e-post, direktemeldinger, video-samtaler, online møter, skjermdeling etc. Det betyr at bedriften din enkelt kan utveksle idéer, dele dokumenter og samarbeide uavhengig av hvor medarbeiderne jobber; om de er på kontoret, på reise eller på hjemmekontor.

Samhandling i fokus

Microsoft Teams binder sammen og bruker hele bredden til Microsoft 365 for å bli et knutepunkt innen samhandling og kommunikasjon. Tilgang til egne og felles filer gjør at du har all informasjon og alle verktøy fra Officepakken lett tilgjengelig på samme arbeidsflate. I tillegg kan man enkelt gi tilgang til andre webbaserte applikasjoner som bedriften bruker inn i samme arbeidsflate.  

Et team bygges enkelt opp med kanaler som gjør det oversiktlig å dele inn i for eksempel avdelinger i bedriften. I tillegg kan det opprettes skjulte kanaler for å begrense tilgang til ulike ressurser. Et team kan også enkelt opprettes for å jobbe på et felles prosjekt der man i tillegg kan ha med andre aktører utenfor organisasjonen. 

Microsoft Teams fokuserer virkelig på det å samarbeide. Det blir slutt på interne eposter frem og tilbake i et evig kaos. På samme arbeidsflate brukes chat for å kommunisere med hverandre der man kan dra inn andre i samme tråd, til og med andre utenfor organisasjonen. Å ha videomøter har aldri vært enklere. Basert på Skype for Business vil du finne Teams lekende lett å bruke til videomøter med hvem det enn skulle være. Det eneste deltakere trenger er en epost-adresse. I et videomøte kan man blant annet ved et tastetrykk dele skjerm med hverandre for enkelt samarbeid.  

Microsoft Teams er skybasert og lar dermed alle jobbe alene eller sammen uansett hvor man befinner seg så lenge man har tilgang til internett. Teams er tilgjengelig via web, PC og mobil. 

Mulighetene med Microsoft Teams er mange og det er et produkt i rask utvikling. Vi holder oss oppdatert til enhver tid og hjelper deg på reisen med moderne IT. 

Microsoft Teams er tilgjengelig i de fleste løsninger vi leverer fra Microsoft. 

Husk at vi er en ekte one-stop shop. Vi hjelper deg med internett aksessen, den interne infrastrukturen og nettverket. 

Ta kontakt i dag

Snakk med en av våre hyggelige og kunnskapsrike rådgivere som gjerne hjelper deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.​