Microsoft 365

Med Microsoft 365 får du tilgang til den kjente Office pakken med blant annet MS Word, MS Excel og MS Powerpoint.​ ​At det er i skyen gjør det lettere både å samarbeide, få tilgang fra alle enheter, og oppbevare viktige dokumenter på en sikker måte.​ ​Pakken inneholder flere verktøy for å sikre smart samarbeid.

Hvorfor du blir mer effektiv med Microsoft 365

Personlig produktivitet

Hovedfokus er å hjelpe den enkelte å arbeide på en effektiv og moderne måte med å bruke verktøy som Skype, OneNote, OneDrive, Teams og Office på alle enheter. Disse er gode verktøy for å komme i gang med tjenester i skyen. Verktøyene krever ingen flytting av data og er lette å bruke.

Bedriftsproduktivitet

Når alle brukerne har fått flyttet mail og filer over i Microsoft 365, vil man oppdage hvor enkelt det er å samarbeide om felles dokumenter. Ingen servere å vedlikeholde lenger. Backup og viruskontroll blir tatt vare på i skyen. 

 

Samhandling

Hovedfokus er å hjelpe ansatte med å ta i bruk verktøy som Teams, Yammer og Groups for å samarbeide enkelt og sikkert med kollegaer og  utenforstående.

Sikker produktivitet

Ved å ta i bruk tjenestene som blir tilgjengelige i MC 365 kan bedriften enkelt sikre sine data på alle terminaler de ansatte måtte ha eks. PC, Pad, Mobil etc. 

Introduksjon til de forskjellige prisalternativene

Microsoft 365
Essenstials

kr. 40,60

Microsoft 365
Business Premium

kr. 101,40

Microsoft 365
Business

kr. 84,-

FAQ

Mest stilte spørsmål

Office gir tilgang til de velkjente verktøyene som støtter daglig arbeid; Word, Excel, Outlook, PowerPoint og OneNote. Office 365 er online, noe som betyr full tilgang til alle funksjonaliteter fra hvilken som helst enhet, hvor som helst i verden. Tjenesten lar deg dele dokumenter og kalendere, bruke bedriftens E-post og kommunisere i selskapet via direktemeldinger eller videokonferanser.

Office 365 er en abonnementstjeneste som inkluderer den nyeste versjonen av Office. Office 365 inkluderer også Skype for Business, Exchange Online og OneDrive for bedrifter. De ulike abonnementer for Office 365 tillater installasjon av programmer som Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook på flere maskiner – PC, Mac eller mobile enheter. Som en del av Office 365 får brukere også brukerstøtte uten å pådra seg ekstra kostnader.

Nei, det å gjøre samarbeid av 5 personer mulig og utnytte mulighetene i Office 365, må hver av dem ha en individuell lisens, noe som vil gi tilgang til alle Office 365-tjenester.

Dette avhenger av behov. Kontakt oss gjerne for å foreta en behovsavklaring.

Ja, det fungerer både for direktemeldinger, muntlig kommunikasjon og videokonferanser. Programmet er den perfekte løsningen for opplæring, uten å pådra seg ekstra reisekostnader. Du kan ta opp møter, konferanser og opplæringssamtaler, slik at de senere er tilgjengelig for andre.

Microsoft 365 Business Basic, Standard og Premium planer støtter opp til 300 brukere. For flere brukere enn dette, kan vi foreta behovavklaring rundt planene Enterprise E1, ProPlus og Enterprise E3, som tillater ubegrenset antall brukere.

Et lite webinar om Microsoft Teams.

Her er en liten demonstrasjon på noen av funksjonene i Microsoft Teams.

Ta kontakt i dag

Snakk med en av våre hyggelige og kunnskapsrike rådgivere som gjerne hjelper deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.​