Kablet nettverk

Vi leverer fleksible og skalerbare nettverksløsninger og tilpasser nettverket etter kundens behov.

Nettverk

Et nettverk består av flere datamaskiner eller annet utstyr som er koblet sammen. I et kablet nettverk er utstyret knyttet sammen ved hjelp av fysiske kabler i bygget som igjen er koblet til en switch. Oppgaven til switcher er å dirigere trafikk mellom de forskjellige datamaskinene i et nettverk.  

For å koble sammen flere nettverk trenger man en router eller firewall. Routere er den delen som binder sammen nettverk og sender datapakker til andre routere før de kommer frem til mottagernettverket og til slutt utstyret som skal ha informasjonen.  

Vi leverer fleksible og skalerbare nettverksløsninger og tilpasser nettverket etter kundens behov. Alt av switcher i vårt assortiment er det såkalt management på. Dette muliggjør avanserte nettverksoppsett der det trengs.  

Som nevnt er en router den komponenten i et nettverk som kobler nettverk sammen. Det betyr at den kobler bedriften ut mot internett (som da er et kjempestort nettverk). En firewall er en router med et “lag” av sikkerhetsnmekanismer på toppen. Dette gjør at den beskytter bedriftens nettverk fra angrep fra internett. Du kan lese mer om våre firewalls under sikkerhet HER.

Sammen med leveranse av internettaksess og spredenett er vi en totalleverandør av deres nettverksløsning. 

Ta kontakt i dag

Snakk med en av våre hyggelige og kunnskapsrike rådgivere som gjerne hjelper deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.​