Brannmur

Vi tar datasikkerhet hos våre kunder på alvor og fokuserer på løsninger som sørger for at dine systemer er best mulig sikret mot ulike trusler.

Sikkerhet i høysetet

Gjennom egen kompetanse og samarbeid med høyt kvalifiserte partnere har vi i Eneri IT høyt fokus på datasikkerhet hos våre kunder.

Våre brannmurløsninger kan tilpasses alle kunder. En skybasert administrasjon muliggjør konfigurasjon, automatiske oppgraderinger og sikkerhetssignaturoppdateringer uten behov for tekniker på stedet. Inntrengingsdeteksjon og forebyggingssystemet (IDP) skanner flere lag og protokoller for å inspisere sårbarheter som er usynlige for enklere brannmurer. Ved å bruke Deep Packet Inspection (DPI) teknologi elimineres falske positiver med en oppdatert database med informasjon om skadelig innhold. Dette gir effektiv beskyttelse mot ukjente inntrenginger.

Dersom ditt firma ønsker en gjennomgang av dagens løsning, kan vi tilby en gratis kartlegging, og eventuelt komme med et uforpliktende tilbud på ny løsning.

Eneri kan tilby gunstige pakkeløsninger til deg og din bedrift. Firewall-as-a-service er enkelt og moderne

Våre brannmurer sikrer nettverket ditt både fra ut- og innsiden.

Vi blokkerer uønskede nettsider og stanser innhold fra fiendtlige lenker i e-poster og lignende. Med denne løsningen er det Eneri som eier utstyret og drifter brannmurer for deg til en fast avtalt pris.

Gjennom en fast leieavtale i en gitt bindingsperiode slipper du innledende investeringskostnader i utstyr.

Samtidig jobber vi i bakgrunnen for å holde utstyr og programvare oppdatert, og dekker alle feil.

Pakkepris Brannmur

kr. 599,- /mnd

per brannmur

Ta kontakt i dag

Snakk med en av våre hyggelige og kunnskapsrike rådgivere som gjerne hjelper deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.​