E-suite

E-suite er kanskje den beste IT-løsningen for deg som er opptatt av forutsigbare kostnader og en enkel og trygg IT-hverdag.

Hvorfor velge E-Suite?

Eneri IT har utviklet konseptet E-suite som er basert på Microsoft 365 Business Premium lisensen. Etter samtaler med kunder om hva de faktisk ønsker i dag så er det å ha en moderne IT-løsning med en forutsigbar kostnad en av de viktigste kriteriene. Med E-suite kan vi levere akkurat dette. Vi har tatt ut det av Microsoft 365 som er helt nødvendig for alle å ha, så som epost og dokumenter/filer (private og felles), samt hele Office-pakken (Word, Excel, Powerpoint mm.) I tillegg til samhandling og kommunikasjon med Teams samt Microsoft sin egen sikkerhetsbundle EMS, er dette en meget bra løsning for de aller fleste. Siden Microsoft 365 ikke har reell backup i løsningen har vi i E-suite tatt med dette fra Skykick, som tar backup av alle brukernes epost, Onedrive samt fellesfiler i Sharepoint og Teams.
Og kanskje best av alt, fri support. Her unngår du de irriterende fakturaene som dukker opp hver gang du har utvekslet noen ord med konsulenten. Alt er inkludert til en fast pris pr. bruker pr. mnd.

Hva er inkludert i E-Suite?

> Garantert i responstid innen 4 timer.

> Microsoft 365 Business Premium lisens.

> Fri support via telefon/fjerndrift.

> Basis oppsett av Microsoft Conditonal Access med bl.a. 2-faktor.

> Basis oppsett av Microsoft Defender for Office 365 – en avansert beskyttelse mot trusler på e-post.

> Basis beskyttelse mot tap av informasjon.

> Basis kontroll på enheter koblet mot 365 inkludert Microsoft Defender for Business.

> Backup av e-post, Onedrive, Sharepoint og Teams.

 

Hva sier Eneri IT sine kunder om E-Suite?

– «Vi hadde tidligere våre tjenester hos en ASP leverandør hvor vi opplevde at supporten ikke holdt mål. Etter å ha byttet til e-Suite fra Eneri IT har vi fått en fullverdig løsning som dekker vårt behov. At det i tillegg har nesten halvert våre IT-kostnader, samt at support er inkludert så man slipper irriterende fakturaer hver gang man snakker med en konsulent, er noe vi setter stor pris på. Vi snakker en fast pris pr. bruker pr. mnd., enkelt og greit. Vi sitter i Oslo og Eneri IT holder til i Sandefjord, men det er ingen hindring. Alt blir gjort via fjerndrift og over telefon, til og med når vi skal ha nye PCer. Eneri IT er proaktive og følger opp på support og gir seg ikke før de eventuelle problemene er løst.»

– Lars, CIO & COO, Infinity Shipbrokers AS

 

Hvordan fungerer det å flytte fra min nåværende IT leverandør?​

Etablering og flytting av data (migrering) er også inkludert i prisen. Dette gjelder først og fremst epost og dokumenter/filer. Se under hvordan denne prosessen fungerer når vi flytter dere over.

Det eneste som ikke dekkes er hvis dere har en applikasjon/program som ikke kan leveres som en ren webtjeneste (SaaS-løsning som f.eks. Tripletex). Der det kreves en server/klient løsning kan vi levere enten egen fysisk server, server i datasenter eller at vi setter opp en løsning i Azure.
Slike ting avdekker vi i underveis. Kompetente konsulenter hjelper dere fra start til mål i prosessen.

Ta kontakt i dag

Snakk med en av våre hyggelige og kunnskapsrike rådgivere som gjerne hjelper deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.​