E-suite

E-suite er kanskje den beste IT-løsningen for deg som er opptatt av forutsigbare kostnader og en enkel og trygg IT-hverdag.

 

Vi i Eneri IT har utviklet konseptet E-suite som er basert på Microsoft 365 Business Premium lisensen. Etter samtaler med kunder om hva de faktisk ønsker i dag så er det å ha en moderne IT-løsning med en forutsigbar kostnad en av de viktigste kriteriene. Med E-suite kan vi levere akkurat dette. Vi har tatt ut det av Microsoft 365 som er helt nødvendig for alle å ha, så som epost og dokumenter/filer (private og felles), samt hele Office-pakken (Word, Excel, Powerpoint mm.) I tillegg til samhandling og kommunikasjon med Teams samt Microsoft sin egen sikkerhetsbundle EMS, er dette en meget bra løsning for de aller fleste. Siden Microsoft 365 ikke har reell backup i løsningen har vi i E-suite tatt med dette fra Skykick, som tar backup av alle brukernes epost, Onedrive samt fellesfiler i Sharepoint og Teams.
Og kanskje best av alt, fri support. Her unngår du de irriterende fakturaene som dukker opp hver gang du har utvekslet noen ord med konsulenten. Alt er inkludert til en fast pris pr. bruker pr. mnd.

> Garantert i responstid innen 8 timer.

> Microsoft 365 Business Premium lisens

> Support via telefon/fjerndrift

> Basis oppsett av Microsoft 2 faktor autentisering og
datalekkasje (MFA og DLP)

> Basis oppsett av Microsoft avansert beskyttelse mot
trusler på e post (ATP)

> Basis beskyttelse av dokumenter (rettighetskontroll
for dokumenter du sender fra deg, AIP)

> Basis kontroll på enheter (PC, mobil, tablet ) koblet
mot bedriftsdata (MAM/MDM)

> Backup

Flytting av data (migrering) er også inkludert. Dette gjelder først og fremst epost og dokumenter/filer. Se under hvordan denne prosessen fungerer når vi flytter dere over.

Det eneste som ikke dekkes er hvis dere har en applikasjon/program som ikke kan leveres som en ren webtjeneste (SaaS-løsning som f.eks. Tripletex). Der det kreves en server/klient løsning kan vi bistå med enten egen fysisk server, ASP-løsninger eller at vi setter opp en løsning i Azure.
Slike ting avdekker vi i underveis. Kompetente konsulenter hjelper dere fra start til mål i prosessen.

For priseksempel se under våre supportpakker HER.

Ta kontakt i dag

Snakk med en av våre hyggelige og kunnskapsrike rådgivere som gjerne hjelper deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.​