Backup

Det meste av materielle ting kan erstattes, men data kan gå tapt for alltid. Vi leverer løsninger for backup tilpasset din bedrift, enten det er snakk om lokale maskiner og servere eller om dere lagrer i skyen.

Sikkerhet i høysetet

Vi har gode løsninger for backup som sørger for sikker tilgang til alt fra enkeltfiler til hele maskinen/serveren raskt hvis uhellet er ute. Vi har også løsninger for backup av Microsoft 365 i skyen. Datatap skjer også her. Folk sletter data, for det meste tilfeldigmen noen ganger også med vilje. Og ikke minst har vi trusselen om ransomware og annen malwareMicrosoft 365 har flere mekanismer for å gjenopprette tapte data, men det er ingen sikkerhetskopiering av data for å beskytte mot tap. Det betyr at databeskyttelse i skyen er nødvendig. 

Vi fører Veeam og Skykick som backupløsninger til våre kunder. Med våre løsninger skal du som kunde føle deg trygg på at dine data er sikret.

Veeam Backup Enterprise

kr. 288,- /mnd

pr. server + 1 kr pr GB

Veeam Backup Business

kr. 135,- /mnd

pr. server + 1 kr pr GB

Veeam
Backup PC

kr. 90,- /mnd

pr. bruker

Skykick 365

kr. 49,- /mnd

pr. bruker

Ta kontakt i dag

Snakk med en av våre hyggelige og kunnskapsrike rådgivere som gjerne hjelper deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.​