Moderne møterom

Et videomøte gir ikke bare øyeblikkelig samarbeid og kommunikasjonsmiljø, men fremmer produktivitet og innovasjon. Yealink videoenhetsløsninger er fullstendig integrert med Microsoft Teams og kan tilby et komplett utvalg av enhetsløsninger og pakkeløsninger som dekker hele møterommets størrelse. Yealink MVC II-serien er pakkeløsninger for Microsoft Teams Rooms (MTR) som inkluderer alt du trenger for å samhandle, koble til og samarbeide med interne og eksterne brukere sømløst og intelligent. Pakkeløsningene dekker alt fra små huddle rom til store konferanserom for opptil 30 personer.

Yealink - all-in-one videoplanke

Yealink UVC40 All-in-One USB Video Bar for små møterom

Yealink UVC40 er en alt-i-ett intelligent USB-møteenhet for små møterom og type huddlerom. Med 20MP kamera og 133° super vidvinkelobjektiv, gir UVC40 enestående videokvalitet. Sammen med det automatiske linsedekselet lar AI-teknologi, inkludert ansiktsgjenkjenning, lydlokalisering og høyttalersporing brukere oppleve en smartere og tryggere videokonferanse. Med 8 MEMS mikrofonarrays og high fidelity-høyttaler gir UVC40 utmerket samtalekvalitet selv i full dupleks-modus. Videre støtter UVC40 fjernstyring på Yealink Device Management Platform via den innebygde Wi-Fi-en.

 

Yealink - løsning for små og mellomstore møterom

MVC500II Microsoft Teams Rooms System

Yealink MVC II-serien er brukervennlige videokonferanseløsninger spesielt designet for Microsoft Teams-rom. MVC II-serien gir en fullstendig videokonferanseløsning for å dekke alle møterommene fra store til små. En spesielt utviklet mini-PC tar hensyn til både estetikk og gjennomførbarhet for installasjon med forenklet kabling. Som regel er det kun en Cat6 kabel som trengs til bordet. MVC II-serien har et Microsoft Teams brukergrensesnitt som er lett å betjene og du går bare inn i møtet og starter med et klikk. Yealink MVC500 II inkluderer to trådløse CPW90-mikrofoner og et UVC50 USB PTZ-kamera med 91 ° synsfelt og 5xoptisk zoom for å oppfylle kravene til små og mellomstore møterom.

Yealink - for ekstra store møterom

Yealink MVC900-II Audio Teams System

Yealink MVC II-serien er brukervennlige videokonferanseløsninger spesielt designet for Microsoft Teams-rom. MVC II-serien gir en fullstendig videokonferanseløsning for å dekke alle møterommene fra store til små. En spesielt utviklet mini-PC tar hensyn til både estetikk og gjennomførbarhet for installasjon med forenklet kabling. Som regel er det kun en Cat6 kabel som trengs til bordet. MVC II-serien har et Microsoft Teams brukergrensesnitt som er lett å betjene og du går bare inn i møtet og starter med et klikk. Yealink MVC900 II inkluderer to UVC80 USB PTZ-kameraer med 12x optisk zoom og gir deg en flerkameraløsning som støtter justering av kameraoppsett for å oppfylle kravene til ekstra store møterom.

 

Ta kontakt i dag

Snakk med en av våre hyggelige og kunnskapsrike rådgivere som gjerne hjelper deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.​